Preşedintele PNŢCD Buzău către protestatari: "Sunteţi nişte gunoaie"

România este în era protestelor. În momentele în care mii de români ies în stradă fiind nemulţumiţi de ordonanţa privind graţierea, preşedintele PNŢCD Buzău s-a găsit să trimită un mesaj dur protestatarilor. Acestea i-a numit „gunoaie”, iar studenţii sunt nişte „incompetenţi”. Iată ce a postat Cătălin Avramescu pe Facebook: „Romania, din nou in era protestelor. Dar cine sunt cei care protesteaza? In primul rand cei care au carnet de membru la PNL, apoi cei care graviteaza in jurul acestui partid, adica primesc niste bani ca sa iasa in strada. Pe langa acestia se adauga un procent important de naivi, oameni fara discernamant politic, corporatisti care storc tara de resurse si isi castiga existenta prin apararea unor interese straine, acum trimisi cu ordin la proteste. Fara sa inteleaga prea bine de ce ies in strada, aceasta haita de neanderthalieni simt mirosul protestelor, se entuziasmeaza, au impresia ca duc o lupta mareata. La protest au fost si studenti? Pai ce studenti? Din aia care abia asteapta sa se angejeze la stat, sa aiba un job bine platit si sa nu faca nimic. Astia sunt incomptentii cu care au sufocat Romania.

In toata tara au iesit peste 100.000 de oameni in strada? Eu credeam ca numarul gunoaielor este mult mai mare! Aceasta cifra este un motiv de optimism, marea majoritate a romanilor se distanteaza de mizeria din strada.”

Comentarii  

# A.M. 30-01-2017 17:14
L-au tampit antenele si fripturile primite de la psd! Nu m-ar mira sa aiba si un dosarel pe rol! Tip de hahalera; un invartit!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
# nelu ilie 03-02-2017 14:35
Omul are perfecta dreptate!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
# Shasta 05-03-2017 00:37
Perfect work you have done, this web site is really cool with superb
info.

Review my web blog ... phenq weight loss pills (Judson: http://bathstore-itportal.commcam.co.uk/node/278710)
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
# popica 17-03-2017 11:55
NELU ILIE=UN PROST
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

Adaugă comentariu