Reactie surprinzatoare a lui Rednic! Vezi cum a socat antrenorul!

”Vă asigur că nu va merge la Steaua”. Rednic surprinde în legătură cu transferul lui Gnohere.

Harlem Gnohereva ajunge laSteaua. Acesta este subiectul cel mai fierbinte din fotbalul românesc, din această perioadă. Totuși,Mircea Rednicține să infirme total această informație și anunță că Bizonul nu va juca sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

”Nu mi se pare corect ce i se întâmplă lui Gnohere. Nu te comporți așa cu un jucător care a făcut atâtea pentru echipa Dinamo și care poate să îți aducă niște bani frumoși.

Vă spun cu toată convingerea că nu a semnat cu Steaua și că nu a discutat cu nimeni de la Steaua. Va asigur că nu va merge la Steaua. Are oferte mult mai bune”, a dezvăluit ”Puriul”, cel care l-a adus pe vârf în Ștefan cel Mare. 

Rednic a fost prezent la primul meci pe care atacantul francez de 28 de ani l-a disputat pentru echipa a doua a lui Dinamo, în liga a treia, cu Înainte Modelu.

Actuala înțelegere a lui Gnohere cu Dinamo expiră în iunie 2017, astfel că în iarnă ar urma să intre în ultimele 6 luni de contract și să poată semna cu orice alt club și să plece la finalul înțelegerii cu Dinamo, fără ca roș-albii să obțină ceva în urma mutării.

22 de goluri în 49 de meciuri are Harlem Gnohere în tricoul lui Dinamo, în toate competițiile: 16/38 în Liga 1, 5/6 în Cupa României, 1/5 în Cupa Ligii. S-a tranasferat în Șoseaua Ștefan cel Mare în iulie 2015, liber de contract.

Sursa digisport.ro

Adaugă comentariu


        

 

         
mica