Cel mai scump transfer al Stelei! Vezi cine ii ia locul lui Stanciu

Florin Tănasea fost cel mai scump transfer făcut deSteauaîn această vară. Nu mai puţin de 1,8 milioane de euro a plătitGigi Becalipentru fotbalistul de 21 de ani. Crescut la Academia Hagi,jucătorul a reuşit aseară golul victoriei cu Poli Timişoara. A fost a doua reuşită a lui Tănase în tricoul roş-albastru, în 6 apariţii. Tânărul fotbalist a fost folosit pe mai multe poziţii, după sosirea la Steaua - atacant, extremă stângă sau mijlocaş în spatele vârfului, dar cel mai bun randament l-a dat în ultima poziţie. Acest lucru a fost recunoscut chiar şi de jucător, la finalul partidei de aseară.

"Tot timpul am jucat în spatele vârfului până acum doi ani, când a venit Hagi, care mă punea să joc toate posturile din față. Cel mai bine mă simt ca număr 10", a declarat Florin Tănase, după meciul cu Poli.

Tănase, care a preluat şi tricoul cu numărul 10 de la Nicuşor Stanciu, transferat la Anderlecht, va fi folosit de acum înainte în spatele vârfului. Reghe a decis să termine cu experimentele şi să-l folosească pe fotbalistul venit de la Viitorul numai pe această poziţie. În aceste condiţii, Boldrin va juca în faţa apărării, alături de un închizător. De Amorim va fi extremă stângă, în timp ce în banda dreaptă a ofensivei va evolua Adi Popa. Deşi nu a reuşit să înscrie până acum, Golubovic va fi forţat în continuare pe postul de atacant, unde vor mai primi şanse şi Dennis Man sau Alexandru Tudorie.

Astfel, Florin Tănase va deveni înlocuitorul lui Nicuşor Stanciu la Steaua, nu numai prin prisma tricoului purtat, dar şi datorită poziţiei din teren. Vicecampioana a dat lovitura verii pe piaţa transferurilor - l-a vândut pe Stanciu la Anderleht pentru 9,8 milioane de euro, cu tot cu bonusuri. Mijlocaşul a devenit cel mai scump fotbalist vândut de Steaua. Interesant este că Stanciu, cel mai scump jucător vândut, a fost înlocuit la Steaua de Florin Tănase, cel mai scump jucător achiziţionat în această vară.

Transferurile Stelei în această vară:

Florin Tănase (21 de ani) - de la FC Viitorul - 1,8 milioane de euro
William de Amorim (24 de ani) - de la Astra - 700.000
Dennis Man (18 ani) - de la UTA - 400.000
Antonio Jakolis (24 de ani) - de la CFR Cluj - 350.000
Fernando Boldrin (27 de ani) - de la Astra - 300.000
Vlad Achim (27 de ani) - de la FC Voluntari - 200.000
Ovidiu Popescu (22 de ani) - de la Poli Timişoara - 200.000
Wilfred Moke (28 de ani) - de la FC Voluntari - 150.000
Dan Popescu (28 de ani) - de la Poli Timişoara - liber
Bogdan Mitrea (28 de ani) - împrumutat de la Ascoli
Eduard Stăncioiu (35 de ani) - liber
Adnan Aganovic (28 de ani) - liber
Bojan Golubovic (32 de ani) - liber

TOTAL:4,1 milioane de euro

2 goluri în 6 meciuria reuşit Florin Tănase în tricoul Stelei
21 de aniare Florin Tănase
1,8 milioane de euroa plătit Steaua pentru transferul lui Tănase
10este numărul pe
care îl poartă Florin Tănase la Steaua

 

 

 

 

 

sursa digisport.ro

Comentarii  

# Sharon George Credit 26-04-2017 02:54
Compliment of the day to you.

How are you doing today?hope all is well with your family. The company wants to know if you are still interested in getting your loan amount, because we have not heard from you since the last e-mail and you are advised to mail us immediately so that by today or first thing tomorrow morning your loan we be transferred to you as soon as possible.

I will advice that you act fast because the board of directors thinks that you are not serious in getting the loan amount from our company.

Please you are to get back to us as soon as possible, so that we can continue with the transfer process of your loan amount which is currently pending transfer with our correspondent bank .

You are a trust worthy person who can pay back the loan. So for this reason i want you to know that you are 100% guaranteed of getting this loan from this company.

With Best Regards,
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

Adaugă comentariu


        

 

         
mica