Subiectul zilei

Stiri, noutati, subiectul zilei.

În premieră: Toyota România livrează prima flotă rent-a-car cu sistem de propulsie hibrid pentru Avis România

Bucureşti, 18 iulie 2017 - Toyota, unul dintre cei mai mari producători auto din lume, a  început livrarea in luna iunie a unui număr de 15 unităţi Yaris Hybrid care să completeze flota de rent-a-car a companiei AVIS România.Unităţile vor constitui prima flotă rent-a-car cu sistem de propulsie hibrid, o premieră pentru piaţa din România.

Sistemul hibrid de propulsie aduce cu el numeroase avantaje, printre care economisirea combustibilului, costuri reduse de exploatare, precum şi avantaje financiare şi fiscale.

A fost cod galben de furtuni în Argeş

A5C708FC-1092-4ECC-802C264453C24316Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, atenționări nowcasting Cod galben de vreme instabilă, valabile în județele Vrancea, Bacău, Neamț, Suceava, Hunedoara, Arad, Argeș, Buzău, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, în următoarele ore.

Focuri de armă la Păuleşti

646x404Bătaie pe viaţă şi pe moarte într-un sat de romi din Argeş. Mai mulţi hoţi prinşi la furat de jandarmi şi reprezentanţii Ocolului Silvic din zonă au atacat echipajele de intervenţie. Jandarmii au ripostat cu focuri de armă.

        

 

         
mica