Mircea Badea afirmă că părinţii ce merg însoţiţi de copii la proteste ar trebui arestaţi

În ultimele zile s-a discutat foarte mult despre faptul că la protestele din Piaţa Victoriei au venit părinţi însoţiţi de copii. Multe televiziuni au bătut moneda pe acest aspect. Cel mai virulent în acest caz a fost Mircea Badea. Acesta a postat şi pe facebook, dar a declarat şi la televizor că regretă faptul că părinţii ce vin însoţiţi de copii la aceste proteste nu sunt arestaţi. Chiar a subliniat că va sesiza Protecţia Copilului dacă asemenea evenimente se vor mai repeta. Astfel, în opinia lui Mircea Badea, părinţii ce muncesc 8 ore pe zi pentru un salariu lunar de 2000 de lei, asta în varianta bună a lucrurilor, ar merita să fie închişi pentru că vin însoţiţi de copii la proteste, adică luptă pentru viitorul lor, iar cei ce fură până în două miliarde ar trebui să iertaţi şi să nu meargă după gratii. 

Comentarii  

# george 18-02-2017 07:55
Este imposibil de crezut ca exista un individ mai gol ca m.b., urla, tipa,face doar golanii pentru raiting- glume proaste la care doar Gidea &Ciuvica ride ! JALNIC !
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
# Georgeta Petrea 18-02-2017 20:00
Da,este ilegal,imoral si iresponsabil ca parinte sa tw folosesti de copii ,mai ales foarte mici in locuri foarte aglomerate ,unde zgomote groaznice,furii ,ura viscerala ,injurii,jigniri este demn de a raspunde conform legii protectiei copilului .Sa folosesti copilul precum musulmanii ,carne de tun este dovada iresponsabilitatii si egoism personal si nimeni nu e mai presus de lege,nu asa spune statul de drept? Sau cei ce urlau pe strazi ca erau ori platiti ori amenintati?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

Adaugă comentariu


        

 

         
mica