Bughiu felicită rezultatele de la atletism

descărcarePrin Adrian Bughiu, DJST Argeş este la curent cu rezultatele din sportul argeşean. În timp ce Laurenţiu Achimescu continuă să aibe o activitate slabă, nefiind văzut alături de sportivi şi antrenori, Bughiu ţine să felicite rezultatele de la atletism din acest week-end.

"Am urmărit cu mare interes întrecerea atletică. Pe internet m-am uitat tot timpul. Sunt apropiat de acest sport, chiar pot spune că îmi place, una din finele mele fiind fostă mare atletă. M-am bucurat să văd că o altă sportivă talentă a obţinut două medalii de aur, iar un puşti a obţinut un aur şi un argint. Vom încerca să fim alături de ei, să ne interesăm de ei. E important ca Piteştiul şi Argeşul să îşi menţină talentele. Ultimii doi mari atleţi, Marian Oprea şi Ioana Doagă au fost cedaţi prea uşor" a spus adjunctul de la DJST Argeş, cel care a ocupat o perioadă de timp şi funcţia de secretar de stat în MTS.

De altfel, în momentul venirii la Piteşti, Adrian Bughiu s-a implicat activ în atletism, dorind să readucă acasă foşti mari atleţi ai Piteştiului şi să menţină talentele în plan 

Adaugă comentariu


        

 

         
mica