Circ la DJST Argeş

În ultimii ani, DJST Argeş nu mai este o instituţie care să fie sinonimă cu ceea ce înseamnă sportul argeşean. Lucrurile au escaladat culmi nebănuite în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc ieri la sediul instituţiei. Laurenţiu Achimescu a organizat o conferinţă de presă, la aceasta fiind prezentă şi Florea Vişan, cel care admi-nistrează baza turistică de la Nucşoara, dar şi aceea din Piteşti. Totul s-a transformat într-un scandal incredibil în momentul în care, în cadrul conferinţei, şi-a făcut apariţia şi Adrian Bughiu, cel care ocupă funcţia de director adjunct în cadrul acestei instituţii.
Achimescu spune
că Bughiu l-a „turnat“
la Bucureşti
Conferinţa de presă a început cu mai multe acuze lansate de către Laurenţiu Achimescu. Acesta a prezentat mai multe documente conform cărora, Adrian Bughiu, prin diferite reclamaţii făcute la Bucureşti, a trimis mai multe controale care aveau ca scop scoaterea în evidenţă a anumitor greşeli comise de către Achimescu. Directorul executiv a subliniat faptul că totul se petrece de câţiva ani, dar nici măcar un singur control nu a scos în evidenţă un lucru negativ la adresa acestuia.
Adrian Bughiu are interzis la apariţii televizate
Adrian Bughiu a apărut în cadrul conferinţei de presă, acesta afirmând că nu a fost invitat şi fiind oarecum contrariat de acest subiect. Directorul adjunct a anunţat şi faptul că i s-a interzis să mai apară la anumite emisiuni televizate. „Eu am fost tot timpul supus unor controale şi după multe declaraţii făcute la diferite emisiuni televizate sau prin diferite ziare, am luat o decizie prin care apariţiile la emisiuni televizate sau declaraţii prin presa scrisă să fie făcute doar cu acordul directorului executiv. Atât am putut să fac şi eu după o asemenea perioadă“, a declarat Laurenţiu Achimescu.
Adrian Bughiu:
„Hoţii strigă hoţii“
Bughiu a avut o apariţie fulminantă la conferinţa de presă şi vizibil iritat de subiectul abordat în timpul acestei conferinţe de presă, acesta a lăsat la o parte diplomaţia caracteristică acestuia şi a spus că la nivelul DJST Argeş se petrec lucruri necurate. „Aici se petrec lucruri necurate. Vreau să vă spun că suntem în situaţia în care hoţii strigă hoţii. Aici se petrec lucruri necurate, buboiul se sparge. Oricum, aşteptam şi eu să văd hârtia domnului Vişan să fie datată şi semnată, chiar mă rugam să fie aşa pentru că o să fac plângere penală pe hârtia respectivă“, a declarat Adrian Bughiu.
Mărul discordiei
îl reprezintă cazarea
unor muncitori
Ultimul scandal a porit de la faptul că mai mulţi muncitori ce munceau la ridicarea unui supermarket ce tocmai s-a construit în Piteşti, au fost cazaţi la baza turistică din Piteşti, Bughiu spune că acest lucru este ilegal. „Vreau să vă spun de unde a pornit ultimul scandal, scandal ce face imposibilă o eventuală reconciliere între mine şi persoanele prezente la conferinţă. Începând cu luna august a anului 2016 vreau să vă spun că au fost între 30 şi 60 de muncitori ce au fost cazaţi la baza turistică. Aceştia munceau la ridicarea unui hypermarket ce s-a ridicat în Piteşti. Este o chestiune ce datează de o jumătate de an şi eu cred că acolo se şifonează nişte bani. Am făcut nenumărate adrese şi nu s-a schimbat absolut nimic“, a declarat Adrian Bughiu.
Florea Vişan spune că este vorba despre altceva
Florea Vişan, administratorul bazei turistice a anunţat că este vorba despre altceva. „De patru ani sunt supus unor atacuri incredibile şi acest lucru se întâmplă măcar o singură dată la vreo două luni. Sunt diferite articole în publicaţii, iar eu nu mi-am spus niciodată cuvântul. În legătură cu această situaţie vreau să vă spun că sunt cazări făcute la 16 lei, nu la 31, aşa cum se vrea. Eu fac orice să aduc un ban pentru instituţie. Vorbesc despre venituri de 20.000 de lei lunar. Vreau să vă mai spun că în perioada în care el a fost secretar de star am avut controale şi pe timpul nopţii“, a declarat Florea Vişan.

Adaugă comentariu


        

 

         
mica