Ion Prodănel s-a îndrăgostit?

Probabil unul dintre cei mai râvniţi burlaci din Argeş este Ion Prodănel, băiatul omului de afaceri Cristi Prodănel. Aşa cum spuneam despre el ,,aşchia nu sare departe de trunchi“, ambiţios din fire, ca şi tatăl său, după ce şi-a perfecţionat studiile în Barcelona, Ionuţ a preluat o parte din afacerile familiei.
În curând, acesta va redeschide un restaurant de renume din Piteşti. Tânărul conduce şi o bijuterie pe măsură, marca Porsche, cu care înnebuneşte domnişoarele. Profesional se pare că îi merge din ce în ce mai bine. Mereu în pas cu modă şi cu un fizic de invidiat, de-a lungul timpului, Ionuţ s-a afişat cu mai multe domnişoare, dar până acum niciuna nu i-a pus capac. Însă de ceva timp nu se sfieşte să se afişeze pe la cafenele din Piteşti cu o misterioasă brunetă căreia, deocamdată, nu-i ştim numele, însă ce este cert este că tinerii par îndrăgostiţi şi nu se sfiesc să-şi împărtăşească săruturi. Fiind un familist convins, Ionuţ probabil se gândeşte să renunţe la titlul de ,,unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai Piteştiului“ şi să se perfecţioneze nu numai pe partea profesională, cât şi pe cea personală.

Comentarii  

# Cristian 18-05-2017 09:31
Vad ca pe voi va freaca grija de niște derbedei,dar,ce-ar fi sa va spun,ca eu am avut rude ce au murit în atentatele de la 11 zeptembrie.E vorba despre Alexandru și Corina Stan,fratele și cumnata fostului meu cumnat Daniel Stan.Pe sora mea o cheama Mihaela Stan,și a apărut și la posturile TV, în aceea perioada.Dar,voi,habar nu aveați ca noi locuim în Valea Mare,bi ne, ea e în SUA,de 20 de ani. Sa va vad,acum,sunteți interesați de ceva mai serios,decât acești derbedei și familiile lor ?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

Adaugă comentariu


        

 

         
mica