Veste de ultimă oră! Lui Dragnea i se pregăteşte un dosar penal!

Începutul de săptămână nu vine cu cele mai bune veşti pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Prins în încercarea de a răsturna Guvernul Grindeanu, liderul PSD are şi problreme culegea. Conform multor surse, se pare că procurorii DNA pregătesc un dosar foarte stufos pentru liderul social-democraţilor, aici fiind vorba despre firma de asfaltări Teldrum. Despre această firmă s-a vorbit foarte mult timp, Dragnea negând de fiecare dată că are vreo implicare. Interesant este faptul că această firmă a câştigat diferite licitaţii pentru a asfalta drumuri în localităţile unde baronii PSD fac legea. Conform multor surse, la acest caz se lucrează de foarte mult timp, iar Dragnea ar putea ajunge în faţa anchetatorilor. 

Comentarii  

# Chircă Valentin 19-06-2017 12:09
La câte bube-n cap are infractorul ăsta ,faptul că NU ARE DESCHISE MAI MULTE DOSARE PENALE ,ce spune ? Să spun eu ?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
# un pitestean 19-06-2017 12:41
Recomand ziarului TOP sa ia legatura cu Neagoe Daniel din Pitesti,regele otelului cum i se mai spunea acum 5-6 ani!.Acesta are firma Megacom Metal SRL care a facut numeroase afaceri cu TelDrum,firma lui Dragnea.Se cunosc foarte bine,Neagoe a sponsorizat cu sume foarte mari PSD-ul lui Dragnea in Teleorman!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
# gabriel pascu 19-06-2017 14:23
dragnea poate deveni studiu de caz în paranoia: 1) Nici una dintre afirmațiile sale politice
nu este argumentata! 2) A nu solicita argumente (feed back-ul afirmațiilor) este patologic! 3) Rezulta ca afirmațiile NU se adresează unor solicitanți de argumente: https://youtu.be/xNJFmA759VQ?t=39 ! 4) ÎN TELEORMAN ȘI PARLAMENT SE PRACTICA DE MULT TIMP ACȚIUNI ENERGOINFORMATIONALE OSTILE ROMÂNIEI!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

Adaugă comentariu


        

 

         
mica