Nicole Cherry şi What's UP - record de audienţă la Argeş TV

La finalul săptămânii trecute, unii dintre cei mai importanţi artişti din România au sosit în Argeş. Vineri seara, Dorian Popa, Matteo, Alina Eremia şi What's UP au încântat pu-blicul din Mioveni. Sâmbătă seara a venit rândul Piteştiului să fie cucerit de artişti desăvârşiţi, aceştia venind în cadrul Turneului Campionilor. Alina Eremia, Nicole Cherry, Dorian Popa şi What's UP au cântat la Piteşti, numai că, înainte de a-i încânta pe piteşteni, Nicole Cherry şi What's UP au poposit în platourile televiziunii Argeş TV. Aceştia au ales să vorbească cu fanii lor din Argeş prin intermediul celui mai important post de televiziune din Argeş, postul care a dat noi coordonate televiziunii în judeţul nostru.
Nicoleta Preda a dialogat cu cei doi artişti
Gazda emisiunii în care au fost invitaţi Nicole Cherry şi What's UP a fost Nicoleta Preda. Dialogul purtat cu aceştia a fost unul savuros, fiecare artist transmiţând lucruri importante şi interesante către fanii lor şi, la rândul lor, fiind bucuroşi de faptul că au poposit într-un mediu plin de oameni profesionişti. Primele gânduri ale celor doi artişti au zburat către fanii lor. „La Mioveni am ajuns pentru a treia oară în ultimii doi ani şi pot să spun că este aceeaşi senzaţie. Publicul este extrem de cald, lucru care nu poate decât să îl bucure pe artist. Sunt convins că şi la Piteşti va fi aceeaşi senzaţie“, a declarat What's UP. Declaraţia acestuia a fost întărită şi de Nicole Cherry, aceasta afirmând faptul că de fiecare dată vine să cânte cu drag în Argeş.
Dezvăluiri inedite făcute de cei doi artişti
Nicole Cherry şi What's UP au făcut dezvăluiri extrem de interesante, asta şi pentru că au fost cuceriţi şi ei de farmecul moderatorului Argeş TV, Nicoleta Preda. Fiecare dintre cei doi au dezvăluit lucruri pe care puţini oameni le ştiu. Spre exemplu, Nicole a povestit reacţia ei în momentul în care şi-a auzit prima piesă la radio, ţinem minte cu toţii hit-ul „Memories“. „A fost un moment incredibil. Ţin minte că eram cu ai mei în maşină şi ascultam radio. La un moment dat a intrat pe post piesa mea şi a fost o bucurie incredibilă pentru toată lumea din maşină. Ştiu că am dat geamurile jos, am tras trapa şi am dat radioul cât am putut de tare. A fost o bucurie imensă. Sunt lucruri pe care nu ai cum să le explici în cuvinte, poţi doar să le simţi“, a povestit Nicole Cherry. De cealaltă parte, What's UP a făcut un anunţ în premieră legat de un proiect pe care îl va demara zilele viitoare cu Ruby. „Vreau să vă spun în premieră că zilele următoare voi demara un proiect cu Ruby. Nu pot să spun mai mult despre acest lucru, dar este ceva ce va aduce o foarte mare bucurie fanilor“, a declarat What's UP.
Audienţă record pentru Argeş TV
Emisiunea moderată de Nicoleta Preda a fost lider de audienţă în rândul televiziunilor din Argeş. Conform datelor de audienţă pe targetul 18+ urban, emisiunea ce i-a avut ca invitaţi pe Nicole Cherry şi What's UP a fost cel mai urmărit program din Piteşti în intervalul său orar, înregistrând 8,9% rating şi 17,5 % market share. Argeş TV a dovedit încă o dată că este cel mai important post de televiziune din Argeş şi că numai urmărind programele sale, argeşenii pot afla tot ce este mai important în judeţ.

Adaugă comentariu


        

 

         
mica