Dosar penal pentru Iohannis! Dovada că i-a minţit pe români

Klaus Iohannis a subliniat tot timpul că el nu are probleme cu legea şi că niciodată pe numele lui nu a fost întocmit un dosar penal. Lucrurile stau însă cu totul altfel. Acuzele aduse în trecut de Călin Popescu Tăriceanu sau de Traian Băsescu au devenit realitate. Preşedintele a fost urmărit penal de procurorii DNA. Acesta a fost urmărit penal de DNA pentru două case ale familiei sale, procurorii acuzând că cele două case au fost luate prin uz de fals şi au ajuns în mafia retrocedărilor ilegale.

Comentarii  

# Paul 17-07-2017 11:46
Mai trece ce mai trece si mai apare cate un mancator de cacat care lanseaza o fasaita. Iohannis nu a fost si nu este cercetat de DNA, pentru ca el este cumparator, nu mostenitor sau alt tip de revendicator de proprietate. Asa ca, nemernicilor, nu mai raspanditi laturile unor cacanari precum Tariceanu sau Basescu.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
# Adrian 17-07-2017 19:09
Nene Paul esti pe dinafara rau. Sentinta zice:cu rea credinta si folosind acte false si se refera si la nenea si la tanti.Nu este vorba de cumparare si de retrocedare.Tot procesul s-a referit la retrocedare.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
# nicu 17-07-2017 12:35
...VOI nu stiti ce sa petrecut in Ardeal si Banat,in legatura cu aceste case...ele au fost trecute in patrimoniul statului Roman,pe timpul lui ceasca...dupa revolutie multi dintre compatriotii nostrii,au intrat in posesia caselor lasate de germani,la stat...,si le-au cumparat de la stat pe un pret de nimic...ma intreb ,cine a fost infractorul nr.1,care a facut aceasta lege...fiindca acolo au fost bani,care se puteau incasa de stat,in folosul poporului...nu poti sa dai o casa de 50.000euro,pe 12.000 de lei...si dl Iohanis,a folosit aceasta lege in folosul sau..este slabiciune fiecaruia cetatean care ajunge la asa o pomana intinsa de sistem..!!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
# Vasile 17-07-2017 13:09
Santeti niste ticăloși si nemernici care dezimformati români.Sa va duceți dracului de comunisti si bolsevici.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
# Constanta 17-07-2017 17:05
Daca nu a avut dosare penale cum il apărați pe traficanți asta de carne vie ....de copii care ii vindea la americani...
Acuma ați uitat cum au fost confiscate prin tribunal de catre stat cele 2 case ?? E adevarat ca domnii ...familia a.. a luptat cu judecătorii sa le păstreze..dar pâna la urma statul ...judecătorii au decis .sunt case obținute...prin fraudă.. ..prin hoție...adica tu ditamai presedintele te preferi la asa ceva??? Ce sa mai vedem de la un excroc de rand daca tu esti experti in asa ceva ??? Esti tatăl hoților!! !!!!!!!! cum nu ai fost urmărit penal ..mai ai tupeul sa nu recunosti sa ne priostesti in fata???
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

Adaugă comentariu


        

 

         
mica